Registratie als klant

Met WordTEAM kunt u online teksten naar ons opsturen. U geeft daarbij de gewenste taal of talen aan, de deadline en eventuele opmerkingen, die voor de vertaler bestemd zijn. Zodra u de tekst naar ons systeem heeft ge-upload krijgt u een ontvangstbevestiging. U kunt de voortgang bekijken door in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Vul onderstaand formulier in om te registreren als klant voor WordTEAM:
Bedrijfsgegevens
Persoonlijke gegevens
Login gegevens

Het staat u vrij om uw account te delen met uw collega's en/of zakenrelaties. Wij gaan er echter van uit dat alle opdrachten, die ons onder uw naam bereiken, door u persoonlijk geautoriseerd zijn.

Neemt u namens een grotere organisatie contact met ons op en bent u niet de enige contactpersoon binnen uw bedrijf, dan adviseren wij om ook voor uw collega's een eigen inlogaccount aan te maken.
De opslag en beveiliging van uw gegevens in dit profiel voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG): Verordening (EU) 2016/79 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016. Door uw registratie bij Interlex Language Services gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgeslagen zoals aangegeven. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigen. Dit is ook van toepassing als u zich in een land buiten de Europese Unie bevindt.